Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Containerteelt

Boomkwekerij G. Vermeer Holland B.V.

Met meer dan 6000 containerbomen in verschillende soorten, zijn wij uw ideale leverancier voor containerbomen. Wij planten de bomen in Easy-liftzakken en kokoskluit.

Onze containerbomen zijn het hele jaar door te planten. Dat is natuurlijk ideaal als u van plan bent om uw terrein te veranderen in een groen-vriendelijke omgeving.

Meer dan 6000 containerbomen

Het assortiment bestaat uit meer dan 6000 containerbomen in Easy-liftzakken en kokoskluit. De containerbomen zijn het hele jaar door te planten, dit maakt containerbomen uniek. Om vervorming van wurgwortels te voorkomen worden onze bomen eenmalig in Maart gepot. De verkoop start vanaf de herfst tot het daaropvolgende voorjaar. Wilt u gebruik maken van een Airpot / Springring? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dankzij onze zorg en efficiënte werkwijze, leveren we hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Groot assortiment

0
Soorten
0
Bomen
0
Jarige teelt
0
Jaar kennis

Easy-liftzakken

De Easy-liftzakken bieden diverse voordelen ten opzichte van kuststof containers. De zakken zijn voordelig, er ontstaat minder snel schade tijdens het transport en de bomen zijn dankzij de draaghengsels eenvoudig te verplaatsen. De liftzakken worden gemaakt van Polyethyleen en beschikken over luchtgaten.

Kokos kluit

Bomen met een kokoskluit zijn het hele jaar door te planten. Dit is erg handig omdat we hiermee het seizoen kunnen verlengen. De bomen worden op een normale wijze gekluit, echter in plaats van jute wordt dan kokos gebruikt. De kokos is biologisch afbreekbaar en verteert vanzelf zodra de boom is geplant.

Top