Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over ons

Boomkwekerij G. Vermeer Holland B.V.

Met meer dan 100 jaar ervaring in het telen van laanbomen, parkbomen en containerbomen is G. Vermeer Holland BV uw ideale partner voor het leveren van alle soorten kwaliteitsbomen.

We houden van ons werk en de natuur. Onze passie voor het telen van bomen delen we samen in één familiebedrijf. Wij staan garant voor de kwaliteit en continuïteit van onze bomen.

Bomen sinds 1901

3 Generaties terug is onze grootvader begonnen met het telen van grondbomen. In deze beginperiode was het moeilijk om hoge kwaliteit te leveren. Alle werkzaamheden werden handmatig uitgevoerd en de kennis was minimaal. Zowel het planten als het rooien van grondbomen in zware klei is een lastige klus. Dankzij de gedrevenheid, werklust en passie voor het vak is ons bedrijf van vader op zoon uitgegroeid tot een mega business, met meer dan 80 hectare volle grond teelt en een wereldwijde export.

over-ons-bomen

ONS TEAM

Gerrit Vermeer

Owner / Sales

Joop Vermeer

Owner / Sales / Production

Arie Vermeer

Owner / Production

Gerard Vermeer

Owner / Production

Gerrit Augustinus

Sales / Purchase

Trudy van Eck

Adminstration

Edwin Knoop

Production

Gerwin Stegerman

Production

Erik van Daalen

Production

Gerrit Vermeer jr

Production

Corné Vermeer

Production

Marcel Chollée

Production

80 hectare in bijzondere bomen

Op een gebied van 80 hectare worden jaarlijks meer dan 50.000 bomen verplant. Het assortiment bestaat uit twee en drie keer verplante bomen in de maten 6/8 tot 25/30. Met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring in het telen van bomen zijn daaruit een aantal unieke specialiteiten ontstaan. De Acer Campestre “Green Collum”, Acer Platanoides “Farlake’s Green” en Acer Platanoides “Green Pillar” zijn daar goede voorbeelden van.

over-ons-hectare

Duurzaam kweken

Duurzaam kweken levert sterke en gezonde bomen op. We selecteren nauwkeurig welke middelen en materialen we gebruiken, zodat de bomen zo biologisch mogelijk groeien. Ook verminderen we het gebruik van gewasbestrijdingsmiddelen en wordt zuiver grondwater gebruikt om de bomen te besproeien. Volgens boomexpert Gerrit Vermeer van G. Vermeer Holland B.V. is het belangrijk dat de natuur zelf een weg baant en niets in de weg staat om de groei van de bomen te belemmeren.

Top