Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Volle grond teelt

Boomkwekerij G. Vermeer Holland B.V.

Met een jaarlijkse verplanting van 50.000 bomen zijn wij uw ideale leverancier voor alle bomen. Onze bomen worden met zorg behandeld zodat kwaliteit is gegarandeerd.

Hoge kwaliteit, specialiteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten. Wereldwijd hebben diverse klanten in G. Vermeer Holland BV een betrouwbare partner gevonden.

80 hectare in bijzondere bomen

Met een jaarlijkse verplanting van meer dan 50.000 bomen, op een gebied van 80 hectare, in verschillende soorten en specialiteiten, is G. Vermeer Holland BV een echte specialist in de boomkwekerij wereld. Kenmerkend aan ons ruime assortiment is de kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren de bomen als twee keer verplant in de maten 6/8 t/m 12/14 en als drie keer verplant in de maten 12/14 t/m 25/30cm stamomvang. Voor de kwaliteit en continuïteit is het belangrijk dat wij zowel de verkoop als het vervoer zelf verzorgen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de levering zelf op te halen.

Groot assortiment

0
Soorten
0
Hectare
0
Verplanting
0
Jaar kennis

Specialiteit

Met trots presenteren wij u onze Acer Platanoides, ‘Farlakes Green’, die wij 20 jaar geleden selecteerden uit de echte zaailing. Het grote voordeel van de ‘Farlake’s Green’ is de winterhardheid, zodat de uitval te verwaarlozen is. Als groei-eigenschappen vallen de mooie kroon en de rechte groei direc top. Bij het uitlopen en bij de komst van het blad is de boom nauwelijks te onderscheiden van de Acer Platanoides.

Kwaliteit

Door continue verzorging en aandacht aan ons assortiment, staan wij garant voor hoge kwaliteit laanbomen, sierbomen en parkbomen. Onze specialisten verzorgen dagelijks honderden bomen en selecteren nauwkeurig welke bomen geschikt zijn voor de verkoop. Dankzij onze effeciënte werkwijze bieden we een goede prijs-kwaliteit verhouding zonder afbreuk van kwaliteit en duurzaamheid.

Top